DE CE STAY FIT ACADEMY?

CURSURI AUTORIZATE

Organizăm cursuri autorizate pentru ocupaţia de instructor de fitness Cod COR: 342302! Au început înscrierile pentru cursul de instructor de fitness (personal trainer) din data de 17 Noiembrie 2018. Locurile sunt limitate!

LUCRATI LEGAL

Acest curs vă dă posibilitatea să lucrați legal ca instructor de fitness, atât în România cât și in străinătate. Cursul este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări. Durata cursului este de 5 săptămâni (cursul se organizează sâmbăta și duminica)

DATA URMATORULUI CURS ESTE

17 NOIEMBRIE 2018

Condițiile de acces la curs sunt următoarele:

pot participa la aceste cursuri toți cei care au absolvit învățământul liceal (12 clase – cu sau fără diplomă de bacalaureat) și au avizul medicului. – cei care nu au absolvit 12 clase dar vor să urmeze acest curs, pot participa dar nu au posibilitatea de a susține examenul, implicit nu pot obține certificatul de absolvire cu recunoaștere internațională. Costul cursului este de 2000 lei 990 lei, oferta valabila in aceasta luna, cu conditia achitarii cursului pana la data inceperii. In cazul optiunii de plata in timpul cursului, costul este de 1100 ron.

La finalul cursului se susține un examen în urma căruia obțineți certificatul cu recunoaștere internațională, pentru a participa la examen trebuie să achitați o taxă în valoare de 180 lei. Nu exista alte taxe!

INSCRIEREA

 Înscrierea: se poate realiza trimițând documentele prin email pe academy@stayfit.ro sau se poate face la sediul oricărui centru Stay Fit Gym (program: Luni – Vineri: 07:00 – 23:00 Sâmbăta: 09:00 – 22:00 Duminică: 10:00 – 20:00)   – Pantelimon – Blvd. Chisinau Nr.1, Piata Delfinului Sector 2. – sala unde o să se efectueze partea practică a cursului de instructor fitness / personal trainer. – Pantelimon – Blvd. Chișinău Nr. 1, Piața Delfinului Sector 2  – Titulescu – Șos. Nicolae Titulescu 171, Sector 1. – Teiul Doamnei – Str. Teiul Doamnei 35A, Sector 2.

ACTE NECESARE

– act de identitate, – certificat de naștere, – certificat de căsătorie pentru persoanele care și-au schimbat numele, – ultimul act de studiu (minim 12 clase absolvite cu sau fără diplomă de bacalaureat), – adeverință medicală cu mențiunea apt pentru cursul de intructor de fitness. Prima rata se va achita dupa depunerea documentelor la unul dintre centrele Stat Fit Gym. Urmatoarea rata se va achita pana la data începerii cursului.   Telefon: 0770 321 245 (program de luni până vineri între orele 9:00-16:00)Email: academy@stayfit.ro Adresa: Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, sector 2, București, România. Pentru a vedea mai multe poze din timpul cursurilor click aici!