Ajuns la a doua ediție Turbo FIT – program accelerat de transformare corporală – în care ne propunem obiective pe care să le atingem într-un timp optim.

Am creat acest program pentru că înțelegem cât de important este timpul tău, dar la fel de importante sunt și obiectivele personale pe care vrei să le îndeplinești.

#TurboFit este un program de antrenament personalizat, care aduce rezultate rapid, datorită expertizei specialiștilor nostri în fitness și nutriție.
De reținut este faptul că în cadrul acestui program te antrenezi așa cum ești tu, la capacitățile tale, fără să forțezi nota, dar dacă respecți indicațiile la final vei vedea rezultate notabile.

Cum se desfășoară?

6 săptămâni de antrenament alături de 10 – 15 persoane la fel de motivate ca tine

3 ședințe de antrenament pe săptămână – 50 – 90 minute/sedință
Antrenamente special create pentru nevoile tale (creștere masă musculară, pierdere greutate, tonifiere etc)
Program nutrițional personalizat cu jurnal de alimentație individual
Asistență 24 h pe grup de Whatsapp

Cu cine te vei antrena?

Antonio Nițu (Toni) – Master Trainer Stay Fit Academy (peste 100 de instructori de fitness formați), Manager Rețea Stay Fit Gym, Instructor Fitness Andreea Arsine  – atlet Olimpic, nutriționist și Instructor Fitness

Ce vei obține?

Vei obține rezultatele pe care ți le dorești într-un timp mai scurt și cu siguranță mișcarea va deveni parte din rutina ta zilnică.

Unde și Când?

Stay Fit Gym Vitan

Dată de început: 17 August

Cât costă?

650 RON – (Redus de la 1000 RON) – 18 ședințe de antrenament și 6 săptămâni acces nelimitat la #StayFitVitan.

Ești suficient de motivat să începi schimbarea pe care ți-o dorești?

Completează formularul și înscrie-te în program!

#TrainTheWayYouAre

 

TONI

Salut, sunt Toni și sunt instructor de fitness și formator. Momentul în care m-am apucat de fitness a fost acum 7 ani, când am decis să fac o schimbare la nivel fizic, dar și psihic.

Mult timp am executat exercițile incorect și mi-am pus sănătatea în pericol, iar schimbările pe care mi le doream nu apăreau.

Când am înțeles asta am decis să apelez la o școală de antrenori de fitness, iar atunci am început cursurile de instructor de fitness. Am vrut să învăț eu, pentru mine, cum să mă antrenez corect. Acum sunt eu în postura de a-i învăța pe ceilalți și formez anual zeci de antrenori la Stay Fit Academy.

După ce am terminat școala am avut o viziune total schimbată față de fitness și antrenamente. Am schimbat tot la mine, de la alimentație, la antrenament, de la abordare la odihnă.

În momentul acesta am decis să creez TurboFIT – program accelerat de transformare corporală, alături de Andreea Arsine, pentru a ajuta și alte persoane să se antreneze corect și să vadă rezultate într-un timp optim.

TurboFIT este dedicat în special persoanelor care au frică și anxietate, persoane care doresc o schimbare și nu știu de unde să înceapă, dar se adresează și celor care au mai făcut sport până acum și vor o nouă perspectivă.

Scopul meu în acest program este să ajut cât mai multe persoane să își schimbe stilul de viață în unul sănătos, adică să învețe să mânance corect, să învețe cum să se antreneze, iar cel mai important lucru oamenii să accepte că fitness-ul este un sport de continuitate.

Hai și tu în #ComunitateaStayFit!

ANDREEA

Bună, sunt Andreea și sunt atletă de perfomanță, multiplă medaliată național și internațional, instructor de fitness și aerobic, formator și tehnician nutriționist.
Practic atletismul de performanță de la 8 ani, sunt instructor de aerobic și fitness din 2010 și predau diverse stiluri de clase de aerobic în special clase de tonifiere.
Iubesc să lucrez cu oamenii și să le transmit pasiunea mea pentru activitatea fizică și să-i învăț cel mai bun și sănătos mod de a executa exercițiile.
Participarea la TurboFIT – program accelerat de transformare corporală te ajută să înveți cum să lucrezi corect, eficient și să ai grijă de tine. Vei învăța toate astea printr-un proces intensiv, care îți va aduce rezultate mai rapid decât dacă te-ai antrena de unul singur.
Celor care își doresc să înceapă programul TurboFIT le spun că nu e atât de greu pe cât pare și rezultatele sunt dincolo de așteptări, în cele mai multe cazuri. Din partea sportului poți avea doar surprize plăcute dacă îl practici organizat.
Dincolo de sport, nutriția a fost și este pentru mine o pasiune. Sunt deja ani buni decât am decis să aprofundez acest domeniu, pentru că am înțeles că este un element cheie pentru un atlet de succes.
Prin programul TurboFIT îmi doresc să aduc un plus în viața oamenilor și sa schimb gândirea despre dietă și regim, care, în multe cazuri întâlnite de mine, este implementată eronat.
Hai și tu în #ComunitateaStayFit!