Antrenor personal

Un antrenor personal te ajută să îți definești și să-ți atingi obiectivele în sport!

Antrenor personal

Înțelegem că motivația este poate cea mai sensibilă variabilă din ecuația unui antrenament. De aceea antrenorii noștri personali sunt pregătiți astfel încât să te ajute să-ți crești motivația și să ți-o menții până când reușești să îndeplinești obiectivele pe care ți le-ai propus.

De ce să lucrezi cu un antrenor personal?

Antrenorul este cel care te ajută să-ți definești obiectivele, dar mai ales să le atingi. El înțelege nevoile tale și ajustează programul de antrenament în funcție de capacitățile tale. Antrenându-te alături de un antrenor personal vei atinge obiectivele propuse în cel mai scurt timp, astfel încât să obții un randament cât mai bun al timpului petrecut în sala de antrenament.

Eficiență

Totodată, alături de un antrenor persnoal mersul la sală nu ți se va părea niciodată plictisitor. El va găsi mereu acele antrenamente potrivite pentru obiectivul tău, dar suficient de interactive încât să te bucuri de fiecare minut petrecut în sală.

Antrenori Stay Fit
Antrenori Stay Fit

Prevenirea accidentărilor și recuperarea

Cele mai frecvente accidentări în sala de fitness apar atunci când folosești necorespunzător echipamentele. Este ok să nu le știi pe toate încăde la început, astfel că un mare beneficiu în a lucra cu un antrenor personal este acela că te vor învăța cum să folosești corect echipamentele. În felul acesta te asiguri că nu pleci de la sală cu nicio accidentare. Totodată, în cazul în care ai suferit o accidentare, antrenorul personal poate ajusta programul de antrenament în funcție de indicațiile medicului, iar asta te va ajuta să te recuperezi în siguranță, în cel mai scurt timp.

Personal Trainerul ia în considerare nivelul actual de fitness și planifică cu tine atingerea obiectivelor tale prin antrenamente.