Stay Fit Gym aduce un concept inovator în România. Studioul special #IronHub este locul unde sportul se îmbină cu tehnologia!

Iron Hub îți oferă oportunitatea de a executa cele mai diversificate exerciții de fitness în grup. Pe lângă un instructor specializat, vei fi îndrumat și de tehnologia audio-video de ultimă generație ca să execuți corect fiecare exercițiu.

De asemenea, vei avea parte și de diferite challengeuri ca să îți testezi limitele.

Descoperă centrele în care este disponibil acest concept și vino la antrenamentul viitorului!

Centre Iron Hub
STAY FIT GYM

Stay Fit Mercur Craiova -Iron Hub
La Stay Fit Mercur Craiova ai oportunitatea de a te bucura de cel mai nou tip de antrenament de grup, #IronHub, un tip de antrenament bazat atât pe tehnologia audio-video, cât și pe cunoștințele unui master trainer specializat.
Stay Fit Dorobanti Iron Hub

La Stay Fit Dorobanți București ai oportunitatea de a te bucura de cel mai nou tip de antrenament de grup, #IronHub, un tip de antrenament bazat atât pe tehnologia audio-video, cât și pe cunoștințele unui master trainer specializat.

Centre Iron Station
STAY FIT GYM

Stay Fit Mercur Craiova -Iron Hub

La Stay Fit Jiului București te poți bucura și de un nou concept de antrenament, #IronStation, un antrenament asistat cu ajutorul tehnologiei audio-video.

Stay Fit Dorobanti Iron Hub

La Stay Fit Prosper București te poți bucura și de un nou concept de antrenament, #IronStation, un antrenament asistat cu ajutorul tehnologiei audio-video.

Hai în #ComunitateaStayFit

și atinge-ți toate obiectivele de fitness!