Întrebări frecvente

Știm că, înainte să iei cea mai bună decizie pentru stilul tău de viață, ai nevoie să fii informat. De aceea, îți oferim răspuns la cele mai frecvente întrebări din #ComunitateaStayFit, pentru ca tu să alegi serviciile care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele de fitness.

Întrebări frecvente

Reduceri pentru studenți și elevi la Stay Fit Gym: Acces nelimitat la zona de fitness

Pentru că înțelegem importanța fitnessului pentru studenți și elevi, la Stay Fit Gym vă oferim abonament cu reducere dacă faceți parte din această categorie.
Abonamentul de elev/student este disponibil exclusiv la recepția centrelor noastre de fitness.

Abonamentul pentru studenți și elevi oferă acces nelimitat la facilitățile noastre de fitness, iar astfel ne bucurăm să promovăm un stil de viață sănătos și active de la vârste cât mai tinere.

Pentru a beneficia de această ofertă, este esențial să prezentați un act doveditor la recepție atunci când achiziționați sau reînnoiți abonamentul (Legitimație de Student / Carnet de Student / Carnet de Elev).

Diferența dintre abonamentele Naționale și abonamente Regionale la Stay Fit Gym

La Stay Fit Gym, ne străduim să oferim flexibilitate și opțiuni care să se potrivească nevoilor diverse ale clienților noștri. În acest sens, oferim două tipuri principale de abonamente: Naționale și Regionale, fiecare cu avantajele sale unice.

Abonamentele Naționale Stay Fit Gym: acces nelimitat toate centrele Stay Fit Gym din România

Abonamentele Naționale sunt concepute pentru cei care călătoresc frecvent sau care doresc flexibilitatea de a accesa orice centru din rețeaua noastră extinsă. Cu un abonament Național, aveți libertatea de a folosi oricare dintre facilitățile noastre, indiferent de locație, inclusiv orice noi centre care se vor deschide în viitor. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc acces nelimitat la toate locațiile Stay Fit Gym la nivel național.

Abonamentele Regionale Stay Fit Gym: acces nelimitat la centrele din orașele selectate

Pe de altă parte, abonamentele Regionale sunt perfecte pentru cei care preferă să frecventeze cluburile dintr-o anumită regiune sau oraș. Aceste abonamente vă oferă acces la toate cluburile Stay Fit Gym din orașele specificate, oferindu-vă flexibilitatea de a alege locația cea mai convenabilă pentru rutina voastră de fitness, fără costurile unui abonament național.

Indiferent de tipul de abonament ales, Stay Fit Gym se angajează să vă ofere cea mai bună experiență de fitness. Fie că alegeți un abonament Național pentru acces total sau unul Regional pentru confort local, la Stay Fit Gym, scopul nostru este să vă susținem în atingerea obiectivelor de fitness.

Cum îți poți îngheța abonamentul la Stay Fit Gym:

La Stay Fit Gym, înțelegem că viața ta poate fi plină de neprevăzut și uneori ai nevoie să iei o pauză de la rutina de fitness. De aceea, îți oferim posibilitatea de a-ți îngheța abonamentul la orice fel de abonament în cazuri medicale, cât și la abonamentele prepaid de 12 luni, dar și la abonamentele Legend.

Înghețarea Abonamentului prin aplicația Stay Fit Gym

Dacă ai un abonament prepaid de 12 luni, îți poți îngheța abonamentul direct din aplicația Stay Fit Gym. Această opțiune îți permite să îți îngheți abonamentul pentru o perioadă de până la 30 de zile, din motive personale, fără să fie nevoie să vii la centrul nostru. Aceasta este o metodă excelentă pentru a-ți menține flexibilitatea și controlul asupra abonamentului tău.

Înghețarea Abonamentului LEGEND la recepția Stay Fit Gym

Pentru abonamentul LEGEND, procesul de înghețare include 4 săptămâni de ‘freeze’ pe întreaga perioadă contractuală de 12 luni. Acest proces se face direct la recepția centrelor Stay Fit Gym, în baza unei cereri. Abonamentul LEGEND îți oferă acest beneficiu suplimentar, asigurându-ți flexibilitatea necesară pentru a-ți adapta programul de fitness la nevoile tale personale.

Ne angajăm să îți oferim soluții care să se potrivească stilului tău de viață activ. Prin aceste opțiuni de înghețare a abonamentului, Stay Fit Gym te susține în menținerea unui echilibru sănătos între viața personală și obiectivele tale de fitness.

Cum îți poți îngheța abonamentul la Stay Fit Gym în caz de probleme medicale

Înțelegem că uneori problemele medicale îți pot împiedica accesul la sala de fitness. La Stay Fit Gym, avem soluții pentru a te ajuta în astfel de situații.

Înghețarea abonamentului pentru motive medicale
Dacă te confrunți cu probleme medicale care îți împiedică prezența la antrenamente, ai posibilitatea de a-ți îngheța abonamentul pentru perioada necesară recuperării. Pentru acest proces, este necesar să prezinți documente medicale care să ateste imposibilitatea ta de a veni la sală. Această procedură se poate realiza în două moduri:

  1. Direct la recepție: Poți veni fizic la recepția centrelor Stay Fit Gym și să prezinți documentele doveditoare care atestă faptul că suferi de o condiție medicală care nu îți dă voie să te antrenezi în continuare. 
  2. Prin E-mail: Alternativ, poți trimite documentele prin e-mail la adresa de contact a recepției.

Aceste documente trebuie prezentate anterior perioadei pentru care soliciți înghețarea abonamentului.

Informații și asistență suplimentare
Pentru orice nelămuriri sau detalii suplimentare despre procesul de înghețare a abonamentului din motive medicale, te încurajăm să ne contactezi direct. Sună la recepția Stay Fit Gym, iar echipa noastră îți va oferi toate informațiile necesare și te va ghida în acest proces.

La Stay Fit Gym, scopul nostru este să te susținem în menținerea unui stil de viață sănătos, chiar și în fața unor provocări medicale. Suntem aici pentru a te ajuta să depășești aceste momente, asigurându-te că abonamentul tău este gestionat în cel mai bun mod posibil.

Cum îți poți anula abonamentul la Stay Fit Gym și politica de rambursare Înțelegem că uneori planurile se pot schimba. Abonamentele la Stay Fit Gym se pot anula conform contractului de membru semnat. Anularea Abonamentelor (Excepție: Abonamentele LEGEND) Dacă ai un abonament standard la Stay Fit Gym, cu excepția abonamentelor LEGEND, poți anula recurența abonamentului tău direct din aplicația Stay Fit Gym. Anularea va avea efect pentru viitor, începând cu luna următoare celei în care ai optat pentru anulare. Acest proces îți permite să îți gestionezi abonamentul într-un mod simplu. Asistență pentru probleme și politica de rambursare În cazul în care întâmpini probleme sau ai întrebări, te rugăm să ne contactezi prin e-mail sau telefonic pe adresa sau la numărul de telefon aferente centrului Stay Fit Gym de care aparții pentru a primi toate detalii depre cum puteți anula abonamentul și cum vi se pot rambursa banii. Abonamentul LEGEND: Anularea și situații excepționale Pentru abonamentul LEGEND, procesul de anulare înainte de încheierea perioadei contractuale se face exclusiv la recepție. În cazul unor situații excepționale, te încurajăm să ne contactezi pentru a discuta toate detaliile necesare. Echipa noastră este pregătită să te ajute în evaluarea situației tale specifice. La Stay Fit Gym, ne angajăm să îți oferim flexibilitate și suport în gestionarea abonamentului tău. Indiferent de situația ta, suntem aici pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii pentru nevoile tale de fitness.

Cum te afectează întârzierea la clasele rezervate la Stay Fit Gym: Politica noastră și sfaturi utile
La Stay Fit Gym, încurajăm punctualitatea pentru a asigura o experiență optimă tuturor membrilor noștri. Iată ce trebuie să știi dacă întârzii la o clasă la care ți-ai făcut rezervare.

Penalizările pentru întârzieri repetate

Dacă întârzii la o clasă de trei ori, vei primi o penalizare. Aceasta înseamnă că nu vei mai avea posibilitatea să te înscrii la clase pentru următoarele cinci zile. Acest lucru este aplicat pentru a încuraja respectarea programului și a asigura că toți membrii au acces egal la clase.

Politica pentru absențe fără anulare prealabilă
Dacă ți-ai înregistrat prezența la o clasă, dar nu ai venit, vei primi, de asemenea, o penalizare. Este important să anulezi rezervarea în avans dacă nu ești sigur că vei putea ajunge.

Cum să eviți penalizările și să anulezi corect rezervarea
Dacă tu consideri că nu vei putea ajunge la timp, te sfătuim să anulezi rezervarea. Poți face acest lucru cu maximum o oră înainte de începerea clasei. Aceasta poate fi făcută cu ușurință prin aplicația Stay Fit Gym sau prin contactarea recepției clubului la care urmează să te antrenezi. Dacă totuși ai anulat rezervarea, dar îți dai seama că poți ajunge la clasă, te sfătuim să suni la recepția clubului pentru a întreba de disponibilitatea unui loc la clasa de grup.

La Stay Fit Gym, scopul nostru este să oferim un mediu de antrenament plăcut și eficient pentru toți membrii noștri. Respectarea programului și a politicii de rezervare asigură că fiecare membru beneficiază la maximum de facilitățile noastre.

Importanța punctualității și motivele penalizărilor pentru întârzieri la clasele de grup Stay Fit Gym
La Stay Fit Gym, punem un accent deosebit pe siguranța și corectitudinea față de toți membrii noștri. Iată de ce există penalizări dacă întârzii la clase și cum te afectează aceasta.

Riscul accidentărilor din cauza lipsei încălzirii
Dacă întârzii la o clasă, riști să ratezi partea de încălzire, care este esențială pentru prevenirea accidentărilor. Ne dorim să fii în siguranță și să eviți orice risc inutil, așa că îți recomandăm să vii la timp. Siguranța ta este primordială, iar încălzirea adecvată este esențială pentru o sesiune de antrenament eficientă și sigură.

Condiții egale pentru toți membrii
Rezervările la clase se opresc odată ce este atins numărul maxim de participanți. Dacă tu întârzii și nu participi, ocupi un loc pe care un alt membru și-ar fi dorit să-l aibă. Prin urmare, penalizările pentru întârzieri sunt aplicate pentru a asigura echitate și acces egal la clase pentru toți membrii.

Te încurajăm să planifici cu atenție participarea la clase pentru a te bucura de experiența completă Stay Fit Gym, respectându-ți colegii de antrenament.

Cum să acționezi dacă întâmpini o problemă cu un aparat de fitness la Stay Fit Gym

La Stay Fit Gym, ne dorim ca toate echipamentele noastre să fie în stare perfectă de funcționare, tocmai de aceeași echipa noastră de mentenanță le verifică regulat. Totuși, dacă întâmpini o problemă cu un aparat de fitness, iată ce poți face pentru a ne ajuta să menținem un standard înalt de calitate și siguranță.

Raportarea problemei către personalul Stay Fit Gym
În cazul în care observi o defecțiune sau o problemă la unul dintre aparate, te rugăm să anunți imediat unul dintre antrenorii noștri sau personalul de la recepție. Este important să ne informezi cât mai repede posibil pentru a preveni accidentările și pentru a asigura că toți membrii au acces la echipamente sigure și funcționale.

Procesul de rezolvare a problemelor
După ce ne-ai informat despre problema aparută, situația va fi transmisă către echipa noastră de mentenanță. Ei vor efectua verificările necesare și vor rezolva problema în cel mai scurt timp posibil. Ne angajăm să asigurăm că toate aparatele noastre sunt întreținute corespunzător și funcționează la parametrii optimi.

Te asigurăm că la Stay Fit Gym, siguranța ta și calitatea experienței tale de fitness sunt prioritățile noastre. Prin colaborarea și comunicarea ta cu noi, ne ajuti să menținem un mediu de antrenament sigur și plăcut pentru toată comunitatea Stay Fit Gym.

Înțelegerea discountului progresiv la Stay Fit Gym: cum îți poți reduce costul abonamentului prin recurență
La Stay Fit Gym, ne străduim să oferim membriilor noștri nu doar facilități de top, ci și opțiuni de abonament avantajoase. Unul dintre aceste avantaje este discountul progresiv. Iată ce trebuie să știi despre cum poate deveni abonamentul tău mai ieftin și care sunt avantajele unui abonament recurent.

Ce este discountul progresiv?
Discountul progresiv înseamnă că, cu cât menții abonamentul tău activ pentru o perioadă mai lungă, cu atât prețul pe care îl plătești lunar va scădea. Acest lucru îți recompensează loialitatea și îți oferă un stimulent financiar să continui să fii parte din comunitatea Stay Fit Gym. Practic, în primele 12 luni de abonament primești regulat reduceri la abonamentul tău, iar începând cu luna a 13-a vei plăti lunar prețul NET pe care l-ai plătit în luna a 12-a de abonament.

Cum funcționează discountul pentru abonamentele recurente
Pentru a beneficia de discountul progresiv, este esențial să îți menții abonamentul recurent activ. Asta înseamnă că trebuie să plătești abonamentul tău în mod consecvent, fără întreruperi.

Ce se întâmplă dacă întrerup recurența?
Dacă, din orice motiv, nu plătești abonamentul tău într-o lună, vei pierde discountul progresiv acumulat. Asta înseamnă că, la reactivarea abonamentului, va trebui să plătești din nou prețul inițial, fără reducerea acumulată până în acel moment.

Avantajele unui abonament recurent la Stay Fit Gym sunt semnificative, nu doar din punct de vedere financiar, ci și pentru menținerea unui stil de viață sănătos și activ. Menținându-ți abonamentul activ, nu doar economisești bani, dar te și angajezi într-o rutină de fitness constantă și eficientă.

La Stay Fit Gym, înțelegem că fiecare membru are nevoi și obiective unice în ceea ce privește antrenamentele. Dacă ești interesat de sesiuni cu un antrenor personal, iată cum poți afla prețurile și cum să alegi pachetul potrivit pentru tine.

Cum să obții informații despre prețuri și pachete
Pentru a afla prețurile ședințelor cu un antrenor personal, îți recomand să contactezi direct echipa noastră de la recepția centrului Stay Fit Gym. Poți face acest lucru telefonic sau prin e-mail, sau chiar printr-o vizită fizică în locație.

Discuții personalizate pentru alegerea pachetului potrivit
În timpul conversației cu echipa noastră, vei avea ocazia să discuți despre disponibilitatea antrenorilor, obiectivele tale de fitness și orice alte preferințe pe care le ai. Pe baza acestor discuții, personalul nostru îți va putea recomanda pachetul de ședinte cel mai potrivit pentru tine.

La Stay Fit Gym, ne angajăm să oferim servicii personalizate, asigurându-ne că fiecare membru primește atenția și îndrumarea necesare pentru a-și atinge obiectivele de fitness. Contactând direct echipa noastră, vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a face o alegere informată în ceea ce privește antrenamentele tale cu un antrenor personal.

Invitația gratuită poate fi folosită în toate centrele, dar ea poate fi vizualizată doar în centrul Stay Fit Gym pentru care v-ați creat/reînnoit ultima dată abonamentul.


Utilizarea invitațiilor gratuite incluse în abonamentul tău la Stay Fit Gym: Pași simpli pentru a împărtăși experiența de fitness cu un prieten
La Stay Fit Gym, abonamentul tău poate include invitații Gratuite pentru prieteni, permițându-ți să împarți experiența ta de fitness cu aceștia. Iată cum poți beneficia de aceste invitații.

Procedura de utilizare a invitațiilor Gratuite
Pentru a folosi o invitație Gratuită, trebuie să mergi împreună cu prietenul tău la recepția centrului Stay Fit Gym. Acolo, personalul va scana abonamentul tău pentru a verifica valabilitatea invitației Gratuite. Dacă prietenul tău nu are deja un profil creat la noi, i se va crea unul în acel moment.

Flexibilitatea invitațiilor Gratuite
Un aspect important este că invitațiile Gratuite de la Stay Fit Gym pot fi folosite și de aceeași persoană în zile diferite. Acest lucru îți oferă flexibilitatea de a-l folosi atunci când este cel mai convenabil pentru tine și prietenul tău.

Accesul oferit de invitațiile Gratuite
Invitațiile gratuite includ accesul la zona de fitness pentru o zi întreagă sau participarea la o clasă de grup. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a împărtăși cu un prieten plăcerea și beneficiile unui stil de viață sănătos și activ.

Stay Fit for Kids. Înscrierea copilului tău și participarea ta ca părinte
La Stay Fit Gym, programul Stay Fit for Kids este conceput pentru a oferi o experiență de fitness sănătoasă și distractivă pentru copii. Dacă te interesează să îți înscrii copilul în acest program, iată ce trebuie să știi.

Modul de înscriere la Stay Fit for Kids
Pentru a înscrie copilul tău în programul Stay Fit for Kids te poți adresa direct recepțiilor centrelor Stay Fit Gym care oferă clase de group fitness pentru copii.

Participarea părinților la clase
Un aspect interesant al programului este că și părinții pot participa la clase, dacă au un abonament SuperHERO sau SuperLEGEND la Stay Fit Gym. Aceasta înseamnă că poți fi alături de copilul tău, bucurându-te de activități de fitness împreună și încurajând un stil de viață sănătos pentru întreaga familie.

Verificarea orarului claselor
Orarul claselor pentru Stay Fit for Kids poate varia, așa că îți recomand să verifici în aplicația Stay Fit Gym sau pe site-ul nostru la secțiunea ”Orar Clase”. Acest lucru îți va permite să planifici vizitele la sala de fitness conform programului tău și al copilului tău.

Beneficiile descărcării aplicației Stay Fit Gym: gestionarea ușoară a contului tău și facilități extra
În calitate de membru al Stay Fit Gym, este important să înțelegi de ce este esențial să îți descarci aplicația Stay Fit Gym și cum îți poate îmbunătăți experiența de fitness în centrele noastre.

De ce să descarci aplicația Stay Fit Gym?
Aplicația Stay Fit Gym este disponibilă pentru descărcare în Google Play sau App Store și se numește “STAY FIT GYM”. Descărcarea și utilizarea aplicației sunt obligatorii pentru toți clienții, conform regulamentului nostru. Singurele excepții sunt atunci când, de exemplu rămâi fără baterie la telefon sau nu îl ai la tine, moment în care poți oferi datele tale la recepție pentru identificare.

Facilitățile oferite de aplicație
Prin intermediul aplicației Stay Fit Gym ai posibilitatea de a-ți administra contul într-un mod eficient și ușor. Aplicația îți permite să faci rezervări la clasele de grup și să verifici programul locației. Aceasta îți oferă un control complet asupra programării antrenamentelor și accesul la informații actualizate despre clase și facilități.

Totodată, cu ajutorul aplicației ești la curent cu ultimele noutăți din centrele noastre și te poți bucura printre primii de ofertele exclusive din partea Stay Fit Gym sau din partea partenerilor noștri.

Descoperă diferențele între Abonamentele Day Time Hero, Super Hero, Hero, LEGEND și Super LEGEND la Stay Fit Gym

La Stay Fit Gym avem o varietate de abonamente pentru a răspunde nevoilor și preferințelor tale. Fiecare tip de abonament vine cu caracteristici unice, iar înțelegerea diferențelor te va ajuta să alegi opțiunea cea mai bună pentru tine.

Abonamentele Fidelity: LEGEND
Abonamentele LEGEND sunt abonamente anuale, cu contract fix pe 12 luni și plată lunară. Acestea sunt cele mai accesibile variante de abonament cu plată lunară din rețeaua Stay Fit Gym. Sunt împărțite în două categorii:

  • Abonamentul Legend Fitness: Acces nelimitat la fitness, cardio și functional training.
  • Super Legend: Acces nelimitat la toate facilitățile cluburilor, inclusiv clase de group fitness și cycling.

Abonamentele Flexible: HERO
Abonamentele HERO sunt lunare, cu prelungire automată și discount progresiv dacă menții recurența. Nu au o perioadă contractuală fixă și sunt ideale dacă preferi flexibilitate. Acestea sunt împărțite în trei categorii:

  • Abonamentul Hero Fitness: Acces nelimitat la fitness, cardio și functional training.
  • Abonamentul SuperHERO: Acces nelimitat la toate facilitățile cluburilor, inclusiv clase de group fitness și cycling.
  • Abonamentul DayTimeHERO: Acces nelimitat la toate facilitățile cluburilor, dar exclusiv până la ora 16:00.

Abonamentele PrePaid: HERO
Abonamentele prepaid HERO se achiziționează cu plata în avans pentru 3 sau 12 luni și oferă cel mai convenabil cost mediu lunar pentru 3 sau 12 luni de abonament. Acestea sunt, de asemenea, împărțite în 3 categorii: Hero Fitness, SuperHERO și DayTime HERO.

Înțelegerea Diferențelor
Diferența principală între Super HERO/Super LEGEND și HERO Fitness/LEGEND Fitness este nivelul de acces la facilități. Super HERO și Super LEGEND oferă acces nelimitat la toate facilitățile, inclusiv clase de group fitness și cycling, în timp ce HERO Fitness și LEGEND Fitness se concentrează pe accesul la zonele de fitness și training funcțional.

Alegerea abonamentului potrivit la Stay Fit Gym depinde de obiectivele, stilul și frecvența antrenamentelor tale. Fie că alegi LEGEND pentru un angajament pe termen lung sau HERO pentru flexibilitate, la Stay Fit Gym, ai opțiuni care să se potrivească stilului tău de viață activ.