Cycling

Exercițiile de Cycling-ul utilizează biciclete staționare speciale. Aceste biciclete sunt proiectate pentru a oferi un antrenament de tip cardio, în care pedalezi în ritmul muzicii, pe parcursul unei sesiuni.

îmbunătățirea rezistenței

lucrarea musculaturii de bază

impact redus asupra articulațiilor

distracție și socializare

antrenamente flexibile

Beneficii

Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare

Clasele de cycling sunt un mod excelent de a îmbunătăți funcția inimii și plămânilor. Pedalarea constantă la intensități variabile îmbunătățește circulația sângelui și crește capacitatea inimii de a pompa sânge, ceea ce duce la o sănătate cardiovasculară mai bună.

Arderea caloriilor și pierderea în greutate

Cycling-ul este o activitate fizică intensă care arde multe calorii, fiind ideală pentru persoanele care doresc să slăbească sau să-și mențină greutatea. Un antrenament de cycling poate arde între 400-600 de calorii, în funcție de intensitatea exercițiilor.

Tonifierea mușchilor

La clasele de cycling nu numai că lucreazi mușchii picioarelor, cum ar fi cvadricepșii sau ischiogambierii, dar această acitvitate te ajută ajută și la tonifierea mușchilor centrali și ai spatelui. Aceasta contribuie la o mai bună postură și forță generală.

Beneficii psihologice

Cyclingul într-un centru de fitness, împreună cu mai mulți oameni, poate fi o experiență socială care să-ți ajute psihicul. De asemenea, exercițiile fizice eliberează endorfine, cunoscute ca hormoni ai fericirii, care pot îmbunătăți starea de spirit și reduce stresul cotidian.

Hai în #ComunitateaStayFit

și atinge-ți toate obiectivele de fitness!