Fitness

Exercițiile de Fitness se referă la un program de exerciții fizice conceput pentru a îmbunătăți sănătatea și starea de bine generală. Acesta implică folosirea unei game variate de echipamente și exerciții pentru a lucra toate grupele musculare și pentru a îmbunătăți rezistența, forța, flexibilitatea și tonusul muscular.

Beneficii

Controlul greutății & creșterea masei musculare

Dacă vrei să menții o greutate optima fitnessul poate fi soluția. Exercițiile intense sau cele de forță te pot ajuta atât la arderea caloriilor, cât și la creșterea masei musculare. În acest fel sporești rata metabolică și pierzi în greutate.

Menținerea sănătății mentale

În timpul exercițiilor fizice se eliberea endorfine care contribuie la starea noastră de bine. S-a demonstrat că, dacă practici frecvent fitnessul poți reduce stresul și anxietatea, poți stimula concentrarea și poți reduce riscul de despresie, iar astfel să-ți păstrezi sănătatea mentală.

Întărirea sistemului imunitar

Sistemul imunitar este stimulat de activitatea fizică intense, iar exercițiile de fitness te pot ajuta să fii mai sănătos. Cu ajutorul fitnessului poți reduce riscul de îmbolnăvire și îmbunătățești capacitatea organismului de a lupta cu infecțiile.

Creșterea nivelului de energie

Chiar dacă pare contraintuitiv, cu cât mai multe antrenamente de fitness, cu atât mai multă energie avem. În timpul antrenamentelor, pe lângă alți hormoni, se eliberează și adrenalină, care este responsabilă și de creșterea energiei.

Hai în #ComunitateaStayFit

și atinge-ți toate obiectivele de fitness!