Functional Training

Functional training este un tip de exercițiu care ajută la dezvoltarea forței musculare, a flexibilității și a capacității de mișcare. Acest tip de antrenament îți îmbunătățește abilitățile și capacitățile de efectuare a mișcărilor și activităților zilnice.

sporirea performanței sportive

arderea eficientă a caloriile

protejarea sistemului cardiovascular

Beneficii

Tonifierea musculaturii

Functional training este un tip de antrenament care te poate ajuta să-ți tonifici în mod eficient musculatura. În comparație cu antrenamentele tradiționale care se concentrează pe grupuri musculare izolate, functional training pune accentul pe mișcări complexe care angajează mai multe grupe de mușchi.

Creșterea forței musculare

Functional training este un tip de antrenament care implică întregul corp în mișcări complexe. Astfel, tu îți dezvolți armonios mușchii corpului, iar în acest fel vei putea face față mai ușor activităților tale zilnice.

Creșterea mobilității și flexibilității

Exercițiile de functional training abordează un spectru larg de mișcări ale articulațiilor, iar în acest fel contribuie la îmbunătățirea flexibilității și mobilității corpului. Acest tip de exerciții poate reduce riscul de leziuni și poate îmbunătăți performanța în diverse activități, de la sarcini simple de zi cu zi până la sporturi practicate la nivel amator sau profesionist.

Îmbunătățește postura

Exercițiile de functional training ajută la menținerea unei posturi corecte, cât și la prevenirea durerilor de spate. Functional training include exerciții care lucrează în special musculatura spatelui, iar astfel contribuie la stabilizarea acestei zone și la îmbunătățirea echilibrului și posturii corporale.

Hai în #ComunitateaStayFit

și atinge-ți toate obiectivele de fitness!