Știm deja că să te menții în formă face parte din stilul tău de viață. Dar uneori asta reprezintă doar o parte din ceea ce poți face pentru a fi sănătos și a arăta așa cum îți dorești.

Tocmai de aceea am creat programul Stay Fit Plus + prin care dorim să vă răsplătim pe voi, membrii noștri activi, cu beneficii unice oferite de partenerii noștri.

Astfel, dacă ai un abonament activ la oricare dintre centrele noastre, consultă lista de beneficii și alege-le pe acelea care ți se potrivesc.

Tot ce trebuie să faci este să te prezinți fizic în la adresele partenerilor noștri și să prezinți contul de membru activ din aplicația Stay Fit Gym sau, acolo unde este cazul, să introduci numele complet și ID-ul unic al contului tău, pentru a te bucura de beneficii în plus.

Stay Fit Gym – It’s Your Lifestyle

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în 13 orașe din România (Brașov, Craiova, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați, Cluj-Napoca), are 169 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 8750 de metri pătrați și o echipă de peste 650 de angajați, dintre care peste 200 medici.

Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală.

Cronos Med este rețeaua de clinici nr. 1 de chirurgie si dermatologie estetică din România. Cu peste 30 de ani în spate, grupul Cronos Med este condus de dr. Constantin Stan și are în portofoliu un spital și patru clinici la București și Bacău. În curând, descoperiți Cronos Med în orașe din toate regiunile țării.

 

Cu cele mai stabile și apreciate rezultate în augmentarea mamară, rinoplastie, lifting, blefaroplastie, lipoaspirație, și liposcultură, cu cele mai avansate soluții faciale anti-aging, de remodelare corporală, tonifiere musculară, detoxifiere, drenaj limfatic și epilare definitivă, Cronos Med by dr Constantin Stan reunește o excelentă echipă de medici și terapeuți.

LifeBox este alternativa care te ajută într-un mod sănătos și gustos să îți ții promisiunea pe care ți-ai făcut-o, fie că vorbim despre cum să slăbești, să petreci mai mult timp cu familia sau să te ții de stilul tău de viață. Meniurile sunt concepute de un medic nutriționist împreună cu un chef bucătar și sunt calculate dpdv caloric. Pe lifebox.ro poti alege din 10 variante disponibile de meniu, ce nu se repetă timp de 4 săptămâni.