Vino în echipă!

Vrei să lucrezi și tu în #ComunitateaStayFit și să ajuți oamenii să-și atingă obiectivele în sport?
Lasă-ne datele, iar noi te vom contacta pentru un interviu.

În echipa Stay Fit Gym ne dorim persoane care să aibă următoarele calități:

Responsabilitate: Angajații Stay Fit Gym își asumă sarcinile cu seriozitate și sunt gata să contribuie la succesul echipei.

Energie: Căutăm persoane care aduc un suflu de energie și entuziasm în fiecare zi de muncă.

Atenție la detalii: Avem nevoie de colegi care sunt atenți la nevoile clienților și la mici detaliile care fac diferența.

Colaborare: Lucrul în echipă este la baza activității noastre, așa că prețuim angajații care știu să lucreze bine cu alte persoane.

Comunicare: Să comunici eficient, pe înețelesul clienților și să fii mereu cu zâmbetul pe buze este cee ace ne dorim de la un membru al echipei noastre.

Disponibilitate la învățare: Ne plac persoanele dornice să învețe și să crească profesional, indiferent de rolul lor în companie.

Orientare către client: O atitudine prietenoasă și o dorință de a asigura o experiență memorabilă pentru clienții noștri sunt foarte importante pentru toți membrii echipei noastre.

Inițiativă: Apreciem angajații care vin cu idei noi și care sunt proactivi în abordarea lor.

Pozitivitate: Un zâmbet autentic și o atitudine optimistă sunt foarte importante atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.

Eficiență: Abilitatea de a gestiona mai multe sarcini în mod eficient, fără a pierde din vedere calitatea serviciului, este ceva ce ne dorim în echipa noastră.

La Stay Fit Gym, fiecare membru al echipei este important și contribuie la atmosfera prietenoasă și la serviciul de calitate pe care îl oferim clienților noștri.

Joburi disponibile:

Reprezentant Vânzări

Personal recepție

Instructor aerobic / group fitness

Antrenor personal

Personal curățenie

Cariere v4