Sărbătorim 12 ani de Stay Fit Gym împreună!

12 ani de Stay Fit Gym

Perseverența este cuvântul cheie pentru a-ți atinge obiectivele, iar acest lucru este valabil mai ales în fitness. Pe drum, te vei confrunta cu multe obstacole, dar noi suntem aici pentru a te susține în demersul tău de a le depăși și de a ajunge la condiția fizică pe care ți-o dorești!

12 ani de Stay Fit Gym!

În luna Mai, am împlinit 12 ani de când ne antrenăm împreună, iar fără suportul tău nu am fi ajuns aici. Pentru a ne arăta recunoștința, am pregătit o ofertă aniversară special concepută pentru a te ajuta în drumul tău spre succes! 

Oferta de 3 luni + 1 gratuită

Drumul spre condiția fizică la care visezi este o călătorie personală. Cu dedicare și perseverență, vei descoperi satisfacția de a te dezvolta pe cont propriu, mai ales atunci când ai la dispoziție toate resursele necesare.

Vrem să fim alături de tine în această călătorie pe termen lung, oferindu-ți cele mai bune condiții în cel mai avantajos mod posibil. Oferta de 3 luni + 1 gratuită la abonamentele HERO și SUPERHERO îți dă intervalul de timp ideal pentru a începe să vezi rezultatele, dar și libertate totală de a decide când și unde să te antrenezi.

Descoperă ceea ce funcționează pentru tine

Atunci când vine vorba de exerciții, este inevitabil să nu treci printr-o perioadă de încercări și erori. Poate fi frustrant să cauți metode care să se potrivească stilului tău de viață și să aducă rezultatele dorite. În multe cazuri, odată ce găsești ce funcționează și ce îți este benefic, rămâi fără suficient timp pentru a le aplica în mod corespunzător.

Oferta noastră vine să îți ofere timpul și spațiul necesare pentru a încerca diferite metode de antrenament și pentru a găsi ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Cu abonamentul nostru, vei avea libertatea de a experimenta fără presiunea timpului.

Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii! Intră pe site-ul nostru pentru a o achiziționa: https://stayfit.ro/oferta-aniversara/

Te așteptăm la mișcare, în oricare dintre cele 38 de centre Stay Fit Gym din România, pentru a ne atinge obiectivele. Împreună facem din fitness un stil de viață!