5 sucuri care ajută la stimularea imunității

Știm cu toții că în această perioadă, în care virusul-al-cărui-nume-nu-vrem-să-l-pomenim este din ce în ce mai prezent printre noi, este important să avem o imunitate crescută. De aceea, ne-am gândit să vă oferim idei de  5 sucuri care ajută la stimularea imunității, pe care Andreea Arsine le recomandă.

Iată mai jos câteva rețete de sucuri naturale care îți vor întări imunitatea și îți vor reda energia și tonusul:

1. Suc de ţelină, morcov, lămâie şi ghimbir

Pentru acest suc ai nevoie de câţiva morcovi, o bucăţică de ghimbir, sucul de la o jumătate de lămâie şi o mână de frunze de ţelină. Amestecă-le bine la blender şi adăugă apă dacă ţi se pare prea concentrat.

2. Suc din fructe goji, portocale, ghimbir şi turmeric

Pentru acest suc ai nevoie de o ceaşcă mică de fructe goji, 2 portocale, o jumătate de linguriţă de turmeric, o bucăţică de ghimbir. Amestecă-le bine cu blenderul şi adăugă apă dacă mai e cazul.

3. Suc cu lămâie, portocale şi ghimbir

Pentru acest suc ai nevoie de 2 lămâi, 4 portocale şi o bucăţică de ghimbir dată pe razătoare. Ghimbirul face minuni pentru sănătate, el încetineşte dezvoltarea tumorilor canceroase şi protejează organismul de răceala şi gripă prin întărirea considerabilă a sistemului imunitar.

4. Suc cu sfeclă roșie, măr și fructe goji

Amestecă cu blenderul o sfeclă roşie, o lingură de fructe goji, o ceaşcă de fructe de pădure congelate, o rodie, 1 măr. Adaugă apă până când simţi că ai ajuns la gustul potrivit pentru tine.

5. Suc cu morcov, portocală şi ghimbir

Acesta este un suc foarte simplu de făcut şi este iubit şi de copii. Amestecă cu blenderul câţiva morcovi, 2-3 portocale, o bucăţică de ghimbir şi puţină gheaţă.

Sper să vă fie de folos dragilor și să fim din ce în ce mai bine. Ne vedem în curând la antrenament.