Actualizează aplicația Stay Fit Gym pentru a putea programa accesul în sală

Te așteptăm să te antrenezi la noi, la fel de simplu ca și până acum

Actualizează aplicația Stay Fit Gym pentru a putea programa accesul în sală și a vedea gradul de ocupare a centrelor un timp real sau loghează-te cu adresa de mail și codul pin, direct pe site-ul nostru.

Abia așteptăm să ne revedem membrii la sală, din 15 iunie. Am făcut o mulțime de pregătiri, astfel încât tu să poți să te antrenezi în siguranță la noi. Toate regulile noi pe care le-am implementat sunt menite să protejeze sănătatea membrilor și a angajaților noștri, dar și să respecte normele impuse de autorități.

De aceea, de acum va trebui să-ți rezervi vizita la sală, chiar și atunci când te antrenezi doar în zona de aparate. Aceste rezervări se fac online foarte simplu, din aplicatia Stay Fit Gym, pe care o poți descarca gratuit sau din contul de membru de pe website-ul nostru.

Trebuie doar să accesezi secțiunea REZERVĂ ACCESUL ÎN SALĂ, iar apoi să alegi locația, data și ora la care vrei să vii la sală.

În continuare îți vei alege o perioada pe care o rezervi, în funcție de numărul de locuri disponibile.

Este important de știu că aceste rezervări sunt doar pentru momentul în care ajungi la sală, nu pentru toată perioada pe care vrei să o petreci la noi. Astfel, dacă îți rezervi perioada 09:00 – 09:30, înseamnă că trebuie să ajungi la sală între orele 09:00 și 09:30 pentru a intra în locație.

Aceste rezervări online se pot face cu cel puțin 2 ore înainte de vizita la sală.

De asemenea, cei care își fac rezervare pentru o clasă de grup, nu mai trebuie să-și facă rezervare de acces pentru a intra în acea clasă.

Atenție, fără o astfel de rezervare nu vă putem permite accesul în nicio zonă din sala de fitness.
Rezervarile se pot face si la receptie iar accesul se va permite in limita locurilor disponibile.

Rezervările online în aplicație sunt disponibile DOAR DACA ți-ai actualizat aplicația la ultima versiune din Store.

Ne vedem la antrenamente!