Trei clase de antrenament pentru o vară activă

Trei clase de antrenament pentru o vară activă

Vara aceasta este timpul să experimentezi! 

Dacă îți dorești să faci ceva nou sau poate sa reiei o activitate care ți-a plăcut în trecut, ne-am gândit să venim cu câteva idei pentru a-ți face sezonul mai interesant la Stay Fit Gym!

Iată 3 tipuri de clase ușoare pe care le poți încerca:

1. Cycling

În ultimii ani, indoor cycling-ul a devenit o alegere preferată a iubitorilor de mișcare, iar dacă citești acest articol, cel mai probabil și tu te numeri printre ei. Este o combinație intensă de antrenament cardio, forță și rezistență, care te provoacă și te motivează la fiecare pedalat.

De ce să alegi această clasă? În primul rând, pentru că este foarte FUN! Programe antrenante și diferite pentru a nu avea timp să te plictisești, muzică și instructori care te pun în viteză maximă. Nu ai cum să nu te îndrăgostești după prima sesiune.

În al doilea rând, dacă încă lucrezi la corpul tău pentru sezonul de vară, trebuie să știi că într-o singură oră de antrenament poți arde între 500 și 800 de calorii.

În plus, este un antrenament care stimulează circulația sângelui, îți crește anduranța și te ajută să te relaxezi, reducând stresul.

2. Pilates 

Pilates este un sistem de exerciții care se concentrează pe dezvoltarea forței, flexibilității și echilibrului.

Unul dintre principalele avantaje ale claselor de Pilates este adaptabilitatea lor la diferite condiții fizice, în așa fel încât să descoperi exercițiile potrivite pentru tine. 

Acest tip de antrenament îmbunătățește postura prin creșterea conștientizării alinierii corpului și prin întărirea mușchilor posturali neglijați.


Exercițiile de Pilates se concentrează pe mișcări controlate, combinate între forță și flexibilitate, ceea ce contribuie la îmbunătățirea rezistenței și mobilității. 

Datorită naturii sale, acest tip de clasă te va energiza, ceea ce o face perfectă pentru o vară activă!

3. Yoga 

Yoga este o practică holistică care aduce beneficii semnificative pentru minte, corp și spirit. 

Indiferent dacă ești începător sau avansat, poți găsi clase de yoga adaptate nivelului tău de experiență și flexibilitate. 

Această practică este cunoscută pentru capacitatea sa de a reduce inflamația cronică, fapt demonstrat în studiul următor: https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/1099800418820162 .


În plus, yoga îmbunătățește calitatea somnului și reduce nivelul stresului. Prin concentrarea pe respirație și pe mișcări lente și controlate, este stimulată circulația sângelui și oxigenarea corpului, facilitând eliberarea de endorfine.

Așadar, lasă-te inspirat și fă din această vară una memorabilă alături de Stay Fit Gym!

Te așteptăm la mișcare, în oricare dintre cele 39 de centre Stay Fit Gym din România, pentru a ne atinge obiectivele. 

Împreună facem din fitness un stil de viață!