Slăbire abdomen – de ce trebuie să ții cont când vrei să slăbești în zona abdomenului?

stay fit gym

”Slăbire abdomen” este una din căutările populare din Google și una din căutările cele mai arzătoare ale femeilor de pretutindeni. Avem feed-ul și capul plin cu rețete și diete magice care ne pot aduce un abdomen într-un timp incredibil de scurt. Dar dacă se întâmplă atât de repede și ușor, de ce ”slăbire abdomen” e în continuare cea mare ”dorință” adresată sfântului browser?

Cu toate ne dorim un abdomen plat care să lase să se vadă niște mușchi bine încălziți la sală. Putem vedea acest lucru și pe rețelele sociale unde hashtag-uri precum #absworkout au adunat 2,3 milioane de postări, iar genericul #abs are nu mai puțin de 50 de milioane de postări la activ.

Ne imaginăm deja purtând un top scurt care ne lasă abdomenul frumos lucrat la vedere la o petrecere sau pe o plajă însorită. Nu trebuie să mai cauți lumina perfectă pentru poze pentru a-ți scoate în evidență abdomenul pentru că e deja ”on fleek”.

Noi ne-am adunat aici pentru a vă da câteva sfaturi despre cum să obțineți râvnitul abdomen plat.

Fă sport pentru rezultate perfecte

Sportul nu trebuie făcut doar atunci când vrei să îți pregătești ”summer body-ul”, ci trebuie să fie un efort susținut prin motivație, program și determinare. Pentru îndrumare și pentru a te asigura că nu îți faci exercițiile greșit astfel încât să îți creezi probleme la spate, îți sugerăm să apelezi la un trainer profesionist. La Stay Fit Gym avem clasa de Abs&Butt unde poți veni să lucrezi intens și ghidat acele părți ale corpului sau poți opta pentru un abonament flexibil la aparatele de fitness. Sugerăm ca aparatele de forță în care antrenăm mușchii să fie alternate cu partea de cardio care îți stimulează colonul.

Alimentează-te corect

Alimentația este cea despre care se spune că valorează 80% din rezultatul obținut, motiv pentru care este necesar să armonizezi acest aspect cu exercițiile. Dietele miraculoase nu există, iar înfometarea nu este o opțiune. Slăbirea în zona abdomenului este un obiectiv care necesită o reducere a laptelui (în exces), a dulciurilor și a cărnurilor grase. De asemenea, vă sugerăm să aveți grijă la orele la care mâncați. Dați-i timp organismului vostru să digere înainte de a începe o activitate fizică grea sau înainte de a dormi.

Ai grijă și de mintea ta

Mintea trebuie să fie și ea în acord cu primele două aspecte. Avem tendința să fim mereu stresați și să ne verificăm abdomenul de zeci de ori pe zi în oglindă. Slăbitul vine la pachet și cu o ușurare mentală, așadar relaxează-te, bucură-te de antrenament și găsește bucurie în fiecare zi în care ai mai făcut un pas către obiectivul tău, acela de a obține un abdomen plat.

Dacă vrei să te antrenezi într-un mediu sigur, alături de profesioniști, verifică adresele celor 7 centre Stay Fit Gym din București. S-ar putea ca unul să fie chiar în cartierul tău.