Transformare corporală – experimentul “12 săptămâni”

Pentru a ajunge la rezultatele pe care ți le dorești trebuie să muncești și să ai răbdare, însă atunci când ambiția este foarte mare, poți realiza lucruri extraordinare într-un timp optim.

Exact asta a demonstrat antrenorul nostru personal, David Ionuț, care, în doar 12 săptămâni, a reușit să facă o transformare corporală de invidiat, iar ”kilogramele în plus” au devenit masă musculară. 

Prin acest experiment de transformare corporală Ionuț și-a dorit să dea un exemplu tuturor și să demonstreze că dacă ești suficient de motivat, te antrenezi într-un mediu controlat și urmezi o dietă corespunzătoare, poți avea rezultate extraordinare. 

Un pariu cu el însuși

Astfel, într-o perioadă de doar 12 săptămâni, antrenorul personal și-a propus să își dezvolte masa musculară.

”Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pus cu mine însumi. Am vrut să demonstrez că pot să mă transform în doar 12 săptămâni, iar prin asta să dau un exemplu și membrilor din #ComunitateaStayFit, să le arăt că se poate. Până la urmă, exemplul personal este cel mai bun pe care îl pot da clienților mei”, ne-a povestit Ionuț David, antrenor personal Stay Fit Gym.

Despre proces, Ionuț ne-a spus că nu a fost unul ușor, dar a reușit să îl ducă la capăt cu succes, având multă voință și încredere în propriile forțe.

”Procesul nu a fost unul ușor. În primul rând ai nevoie de voință și încredere în propriile forțe, pentru că trebuie să accepți că prima oară trebuie să te îngrași. Nu e tocmai plăcut să vezi asta, e greu să te obișnuiești cu ideea. Apoi, vine partea și mai dificilă, atunci când trebuie să îți schimbi stilul de antrenament și de alimentație. După ce m-am informat şi m-am consultat şi cu colegi de breaslă, știam ce am de făcut, știam ce trebuie să mănânc şi cum să mă antrenez pentru a ajunge la rezultatele pe care mi le doream, însă tot au existat momente dificile. Cert este că eu am reușit să fac asta, sunt mulțumit de rezultate şi sunt sigur că puteţi şi voi”, a mai spus Ionuț.

Așadar, Ionuț ne-a demonstrat că prin muncă și ambiție poți ajunge la rezultatele pe care ți le dorești, într-un timp optim. Vă așteptăm și pe voi la antrenament.

#TrainTheWayYouAre