Vești bune pentru toți iubitorii de sport! Abonamentele devin deductibile fiscal pentru compania la care lucrezi.

În curând, abonamentele la fitness & aerobic devin deductibile fiscal de către companii.

Ce înseamnă asta pentru tine?

1.      Dacă ești angajat

Poți solicita angajatorului tău să achite pentru tine costul abonamentului.

Potrivit unei legi promulgată pe 11 ianuarie de Președintele României și care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial, abonamentele la centrele de fitness & aerobic devin deductibile pentru companii în cuantum de 400 euro anual / angajat.

În plus, companiile pot oferi beneficiile inclusiv copiiilor angajaților. Iar dacă te întrebi cum pot aceștia beneficia de ore de sport, te anunțăm că în curând vom lansa Stay Fit For Kids, un program care va cuprinde clase de group fitness & cycling pentru copiii cu vârstele între 6 și 14 ani.

2.      Dacă ești angajator

Acum le poți oferi angajaților tăi abonamente la centrele de fitness & aerobic, ceea ce se te va ajuta să crești productivitatea acestora.

Studiile demonstrează faptul că persoanele care fac sport mai des au o mai mare capacitate de concentrare, sunt mai productive și se îmbolnăvesc mai rar – ceea ce înseamnă că angajații tăi vor avea mai puține zile de concediu medical.

Dacă îți dorești și tu o ofertă personalizată sau vrei să ne pui în contact cu angajatorul tău, scrie-ne la andreea.mladinescu@stayfit.ro.