3 pași simpli pentru a te reîntoarce în formă după sărbătorile pascale

3 pasi simpli pentru a te intoarce in forma dupa sarbatorile pascale

Pentru că, în perioada sărbătorilor, mulți dintre noi am luat o pauză binemeritată de la sală și, poate, am mâncat puțin mai mult cozonac decât ne-am propus, îți prezentăm 3 pași simpli pentru a te reîntoarce în formă după sărbătorile pascale și a reveni la ritmul de antrenament dinainte de Paște.

1. Reia antrenamentele treptat

Dacă ai făcut o pauză de la antrenament în această perioadă, recomandarea noastră este să reiei antrenamentele gradual, pentru a te feri de accidentări. Poți începe cu exerciții ușoare de intindere și mobilitate, urmate de cardio ușor, cum ar fi mersul pe banda sau cyclingul. Poți crește treptat intensitatea și durata exercițiilor, în funcție de răspunsul corpului tău. La Stay Fit Gym, antrenorii noștri sunt pregătiți să te ghideze pentru a asigura o tranziție lină și eficientă către antrenamentele obișnuite pe care le practicai înainte de vacanță.

2. Stabilește obiective realiste

Pentru a rămâne motivat îți recomandăm să îți stabilești obiective realiste. Fie că vrei să scapi de kilogramele în plus aculumate în timpul sărbătorilor sau să continui să lucrezi la beach body, important este să înțelegi că lucrurile bune se obțin într-un timp optim. Tocmai de aceea, ți-am pregătit Oferta 3 + 1 GRATIS, unde îți oferim o lună de antrenament GRATUIT la abonamentele Hero și SuperHERO pe 3 luni, pentru a avea și mai mult timp să-ți atingi toate obiectivele.

3. Menține o dietă echilibrată

Știm, după pască și cozonac poate fi dificil să te întorci la legume, fructe și proteine, dar asta este cheia către a fi sănătos și a-ți modela corpul după cum îți dorești. Data viitoare când ți se face poftă de ciocolată la ora 21.00 adu-ți aminte cât de tare ai tras azi la antrenament.

Te așteptăm la mișcare, în oricare dintre cele 35 de centre Stay Fit Gym din România, pentru a ne atinge obiectivele. Împreună facem din fitness un stil de viață!