Fitness București – unde mă pot antrena în cartierul meu?

Dacă te-ai hotărât să începi antrenamentul și să furi startul zicalei ”new year, new me”, tot ce trebuie să faci este să cauți pe Google ”fitness București” și vei găsi numeroase posibilități de antrenament.

În acest articol vrem să îți prezentăm principalele avantaje pentru care merită să te antrenezi în unul dintre cele 7 centre de fitness și aerobic Stay Fit Gym din București.

Fitness București – De ce să te antrenezi la Stay Fit Gym?

În primul rând pentru că un centru Stay Fit Gym se află deja în cartierul tău sau este posibil să fie foarte aproape de unde locuiești sau unde lucrezi. Centrele de fitness și aerobic Stay Fit Gym le poți găsi în Titulescu, Teiul Doamnei, Pantelimon, Vitan, Cocor, Liberty și chiar în Iride Business Park, în zona Pipera. Astfel, oriunde te-ai afla în București poți ajunge foarte rapid la unul dintre centrele noastre de fitness

În al doilea rând pentru că dispunem de cea mai nouă aparatură. Asigurăm cele mai bune condiții pentru aceia care se antrenează ca să se mențină în formă, își doresc să slăbească sau vor să facă performanță pentru a participa la competiții de profil. Indiferent de motivul pentru care cauți fitness București, Stay Fit Gym îți poate satisface toate nevoile.

Avem aplicație pe mobil dedicată

Poate una dintre cele mai importante resurse din zilele noastre este timpul. Am înțeles acest aspect și tocmai de aceea facilităm interacțiunea cu centrele noastre de fitness din București prin aplicația de mobil dedicată membrilor noștri. Este compatibilă atât cu telefoanele cu IOS, cât și cu cele cu Android.

Cu ajutorul aplicației poți să-ți reînnoiești abonamentul în doar câteva minute, poți să-ți rezervi locul la clasele de aerobic, afli primul de noile oferte și ești la curent cu tot ce se întâmplă în clubul tău de fitness.

Antrenori școliți la Stay Fit Academy

Înțelegem că fiecare dintre noi are nevoi diferite, iar un stil de antrenament nu se potrivește tuturor persoanelor. Tocmai de aceea, majoritatea antrenorilor noștri sunt absolveți ai cursurilor Stay Fit Academy, academia de fitness pe care noi am înființat-o. Pe lângă cursurile practice, instructorii de fitness și aerobic sunt învățați cum să lucreze cu clienții, cum să adapteze programele de antrenament la nevoile fiecăruia pentru că, așa cum ne-am asumat, vă susținem și vă ajutăm să vă antrenați în stilul vostru.

Oricare ar fi motivele pentru care vreți să începeți un stil de viață sănătos în care sportul să facă parte din rutina zilnică, la Stay Fit Gym găsiți cele mai bune condiții de antrenament. În plus, în această perioadă acordăm maximă atenție igienei și respectăm cu strictețe normele impuse de autorități pentru a păstra centrele de fitness București Stay Fit Gym sigure pentru toți iubitorii de mișcare.

Vă așteptăm în #ComunitateaStayFit!

#TrainTheWayYouAre